Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a împărtășit recent detalii șocante din trecutul său.

Momente de groază

Gabriela a dezvăluit că a fost agresată fizic, nu o dată, ci de două ori de către Marcel. Prima dată într-o zi care ar fi trebuit să fie de sărbătoare: ziua de Crăciun.  A doua oară, chiar după 8 Martie, Ziua Femeii. „Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult”, a declarat vedeta.

Decizia de a spune STOP

Asemenea multor femei care trec prin astfel de momente, Gabriela a simțit că trebuie să ia măsuri. După aceste episoade, a decis că este timpul să pună punct căsniciei cu Marcel.

„Sunt hotărâtă în privința divorțului. Știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea ea la acel moment.

Agresiunea care a schimbat totul

Povestea de dragoste dintre Gabriela și Tavi Clonda e una cunoscută. Au împreună două fetițe și arată ca o familie perfectă. Dar, în trecut, lucrurile nu au fost atât de roz pentru Gabriela. A trăit momente traumatizante alături de fostul ei soț, Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani. Și chiar dacă el nu mai este printre noi, amintirile rămân.