O turistă care a ales un hotel de pe litoralul românesc pentru a-și petrece concediul de vară a avut parte de o dezamăgire foarte mare. Ea afirmă că reprezentanții unității de cazare i-au cerut bani în plus pentru a se caza mai devreme de intervalul orar 18:00 – 00:00.

[read more]

Femeia spune că a rezervat două camere la un hotel din Saturn, dar, spre deosebire de anul trecut, când și-a petrecut concediul în aceeași locație, în vara aceasta a avut parte de o surpriză neplăcută.

„Aș dori să vă supun atenției o experiență foarte neplăcută trăită cu puțin timp în urmă: am făcut rezervare la hotel Sirena din Saturn pentru două camere, 4 adulți și 1 copil. Când am ajuns la recepție pentru cazare, răspunsul a fost: dacă dorim să ne cazăm imediat, trebuie să achităm o taxă de 100 de lei. Dacă nu, va trebui să așteptam până ne vor contacta dânșii, respectiv între orele 18 și 00.

Așa ceva nu s-a întâmplat anul trecut. Ne-au cazat fără discuții până în ora 12.00, fără taxe. În plus, copiii peste 7 ani sunt considerați adulți și taxați ca atare. Taxă de stațiune, taxă de parcare, taxă ca să te cazezi mai devreme. Execrabil. Nu recomand litoralul românesc, în special Hotel Sirena din Saturn”, s-a plâns turista, pe un grup de Facebook destinat celor care merg în vacanțe.

„Timp de așteptare 80 MINUTE! Nota de plată 175 ron!” Așa arată o porție de mici cu cartofi prăjiți, într-un restaurant din Constanța
Este perioada concediilor și – dincolo de amintirile frumoase – românii „adună” și unele experiențe mai puțin plăcute.

Ai grijă unde mănânci pe litoral! Este un sfat foarte popular, dar, după cum știm, socoteala de acasă nu se „împacă” mereu cu cea din vacanță, mai ales când ne pătrunde foamea.

Prețurile au crescut în iulie! Câți lei costă două ouă ochiuri simple, într-un restaurant din Eforie Nord
Luna iunie a debutat cu prețuri majorate în restaurantele de la malul mării, chiar și pentru cele mai banale porții de mâncare.

„Luna lui cuptor” încinge la propriu nu numai nisipul de pe litoralul românesc, dar și prețurile în restaurantele de la malul Mării. Un turist aflat în stațiunea Eforie Nord a postat care sunt noile prețuri practicate de unul dintre restaurantele de la Mare.

Astfel, pentru o banală omletă simplă, un turist va scoate din buzunar 12 lei, iar dacă ești o persoană mai „sofisticată” și poftești la o porție de ochiuri românești cu telemea și mămăliguță atunci vei avea de plătit 19 lei. De asemenea, pentru o porție de omletă simplă, un turist va plăti 12 lei.

[/read]