Autoritățile au dezvăluit care au fost ultimele cuvinte și ce a mâncat la ultima masă un bărbat executat joi în SUA, după ce a fost condamnat la moarte pentru o dublă crimă. Scott James Eizember, de 62 de ani, a primit pedeapsa capitală după ce i-a ucis pe A.J.

Cantrell, 76 de ani, și pe soția lui, Patsy Cantrell, 70 de ani, în 2003. Pe 12 ianuarie, a primit o injecție letală la penitenciarul de stat Oklahoma din McAlester și a fost declarat decedat la ora 10:15, potrivit The Washington Post.

Procurorii spun că Eizember a intrat în casa familiei Cantrell din Oklahoma în timp ce aceștia erau plecați, ca să o poată urmări pe fosta lui iubită, care locuia peste drum. El a fost surprins de întoarcerea cuplului, a împușcat-o pe Patsy cu o pușcă pe care a găsit-o în casă și l-a lovit pe A.J. până l-a omorât cu aceeași armă.

Eizember a fost condamnat la moarte pentru cele două crime. După ce i-a ucis pe cei doi, Eizember s-a dus la casa fostei iubite, l-a împușcat pe fiul acesteia în spate și i-a atacat mama. Ambele victime au supraviețuit. Eizember a fugit de la fața locului cu o mașină furată.

A stat ascuns mai mult de 30 de zile până a fost prins. În ziua morții sale, Departamentul de Corecție din Oklahoma a emis un document în care a fost menționată și ultima masă pe care a solicitat-o Eizember: o porție de coaste și două porții de cartofi prăjiți. După ce a fost legat de targă, Eizember a rostit ultimele cuvinte. „Sunt împăcat. Conștiința mea este curată. Îmi iubesc copiii.” În momentul în care primea înjecția letală, el și-a întors capul către fiica lui, care se afla în sala martorilor, și a șoptit „te iubesc”.