Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, este recunoscut pentru sinceritatea sa și pentru pasiunea sa pentru gastronomie. Cu toate acestea, puțini știu despre originea etnică a celebrului chef.
Reclamă
Bucătarul Cătălin Scărlătescu dezvăluie pentru prima dată ce etnie are: „Nu sunt machedon”
Reclamă
Publicat: duminică, 24 martie 2024, 23:06
Reclamă
Citeste si
- 1. Anunț despre PUNCTUL DE PENSIE! Este răsturnare totală de situație. SURPRIZă pentru toți pensionarii din România r
- 2. Carmen Harra, predicții cutremurătoare pentru 2025! Război iminent și un nou președinte
Data exactă la care se vor vira bursele școlare. Vestea pe care toți elevii o așteptau cu sufletul la gură
Elevii vor primi bursele școlare pe 20 noiembrie, așteptarea se apropie de sfârșit!
Mama mi-a interzis să-mi văd tatăl, dar apelul lui telefonic a schimbat totul
O poveste emoționantă despre iertare și reconectare cu un părinte pierdut. Viața e prea scurtă pentru ranchiună.
În categoria conservelor de toamnă, conopida marinată în oțet se poate prepara simplă sau în combinație cu gogoșari
Conopidă marinată în oțet, o delicioasă rețetă de toamnă pentru mese alături de friptură și șnițel.
Se anunță o criză a porcilor de Crăciun! Cât a ajuns să coste un kilogram
Criză iminentă de porci de Crăciun: prețul cărnii de porc crește semnificativ în acest an.