Simona Halep, campioana din Constanta, a facut o marturisire importanta despre noul sau camin din Dubai. Dupa o absenta de aproximativ 19 luni din circuitul tenisului profesionist, sportiva romana a dezvaluit ca si-a stabilit domiciliul in Emiratele Arabe Unite.

Motivul acestei alegeri a fost legat de facilitatile excelente de antrenament pe care le ofera Dubai-ul. Simona Halep a explicat ca vremea extraordinara pe timpul iernii si conditiile perfecte de antrenament au fost factorii principali care au condus la decizia sa de a investi intr-o proprietate in Dubai.

In ciuda mutarii sale in Dubai, Simona Halep a subliniat ca Romania va ramane intotdeauna „acasa” pentru ea. „A inceput sa-mi placa foarte mult la Dubai, deoarece conditiile pentru antrenament sunt cele mai bune. Vremea este extraordinara pe timpul iernii si sincera sa fiu, dupa atatia ani in care am rabdat frigul din Romania la alergari, in cantonamente, acum mi-am dat seama ca este mult mai bine sa te antrenezi la caldura. Am si imbatranit si, da, imi face placere sa fiu la Dubai, pentru ca e o atmosfera relaxata si pot sa traiesc bine. Dar, bineinteles, ca in Romania vin de cate ori pot, mi-e drag, pentru ca Romania ramane acasa”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Sportiva a revenit recent pe terenul de tenis dupa o perioada de suspendare din cauza unor acuzatii de dopaj. Dupa ce a castigat dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Simona Halep s-a intors in circuitul competitiei si a dezvaluit ca a ales Dubai-ul pentru a se antrena si pentru a se pregati intens pentru revenirea pe teren.

In concluzie, Simona Halep a facut o alegere inspirata in ceea ce priveste stabilirea domiciliului sau in Dubai, beneficiind de conditii excelente de antrenament. Cu toate acestea, Romania va ramane mereu „acasa” pentru campioana noastra.