Power Couple a ajuns la finalul sezonului său inaugural, iar tensiunea a fost la cote maxime în finala care a avut loc miercuri seară, pe 13 martie 2024. După ce trei cupluri s-au luptat în ultima probă, doar unul a reușit să pună mâna pe marele premiu și să fie desemnat câștigător al emisiunii de la Antena 1.

În competiția finală au ajuns cuplurile formate din Ana și Tudor Ionescu, Oana și Radu Siffredi și Daiana și Sorin Gonțea. După o luptă acerbă, doar doi concurenți au rămas în cursa pentru trofeu: Radu Siffredi și Oana Matache și Daiana Anghel și Sorin Gonțea. În urma unei decizii surprinzătoare, Radu și Oana au renunțat la proba decisivă, lăsându-i pe Daiana și Sorin să se bucure de succesul meritat.

Astfel, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigătorii Power Couple 2024, primind un cec în valoare de 27.350 de euro. Aceștia au avut parte de o revenire impresionantă în competiție, după ce au fost propuși spre eliminare de mai multe ori și chiar au părăsit show-ul pentru o săptămână.

După anunțarea rezultatelor, fanii emisiunii s-au revoltat pe rețelele de socializare, acuzând producătorii că nu au respectat regulile și că decizia finală a fost una nedreaptă. Mesajele de nemulțumire au curs în valuri, iar mulți internauți au subliniat că acest final controversat a afectat credibilitatea show-ului.

În ciuda reacțiilor negative ale fanilor, Daiana Anghel și Sorin Gonțea rămân cu titlul de câștigători ai primului sezon Power Couple 2024, demonstrând că perseverența și determinarea pot duce la succes, chiar și în cele mai neașteptate circumstanțe.