Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a făcut recent declarații despre interpretul Jador, afirmând că acesta ar trebui să se limiteze doar la dans și la sala de forță. Manelistul a criticat faptul că Jador ar fi interpretat unele dintre piesele pe care le-a scris împreună cu nașul Adrian, fără să anunțe acest lucru.

„Erau niște piese pe care le-am scos demult cu nașul Adrian, cred că știți ce vreau să spun și le cântă altcineva. Foarte frumos să le cânte. Dar măcar să anunți, nu să zici tu: ‘Astea le-am făcut pentru sufletul meu’. Pe care le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai ziceți de ce nu-i băgăm în seamă pe unii. Oricine ar fi trebuie să spună. Taci din gură, vorbești după alții și spui că de ce nu te băgăm în seamă. Dansează că îți stă bine, du-te la sală că arăți bine, ești singurul cu mușchi, eu nu am văzut lăutar cu mușchi în viața mea”, a declarat Florin Salam într-un live pe TikTok.

În urma acestor declarații, Jador a ales să își ceară scuze public de la Florin Salam printr-un video postat pe rețelele de socializare. Așteptăm cu interes reacția manelistului și evoluția acestei controverse în lumea muzicii populare din România.