Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic a recunoscut că, de-a lungul anilor, a trecut prin mai multe transformări fizice, fiind nemulțumită de aspectul ei. În urmă cu ceva timp, artista a recunoscut că a ținut o dietă drastică, fără să consulte vreun specialist în nutriție, ceea ce i-a pus sănătatea în pericol.

Cu toate că a reușit să slăbească destul de mult, ajungând să cântărească doar 50 de kilograme, Cornelia Rednic a recunoscut că starea ei de sănătate se deteriorase. Amețeli, stări de dezorientare și căderea părului au fost doar câteva dintre consecințele unei diete fără suport medical.

Artista a mărturisit că se simțea urâtă și deformată, iar la un moment dat a realizat că a ajuns într-un punct critic și că trebuie să-și schimbe modul de abordare în ceea ce privește slăbirea. „Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu.”, a declarat artista într-un interviu pentru Libertatea.

Cu toate acestea, Cornelia Rednic a găsit, în cele din urmă, echilibrul necesar și a reușit să-și găsească forma dorită printr-o abordare sănătoasă. A început să facă sport și să-și micșoreze porțiile de mâncare, la recomandarea unui antrenor fitness. Astfel, artista a reușit să slăbească sănătos și să ajungă la kilogramele dorite, fără a-și mai pune sănătatea în pericol.