Catinca Roman, fiica regretatei jurnaliste Mioara Roman, a făcut acuzații la adresa fostului soț al mamei sale, Petre Roman. După ce politicianul a petrecut doar 5 minute la priveghiul mamei sale și nu a participat la înmormântare, Catinca a exprimat dezamăgirea sa într-o emisiune tv.

În cadrul unei discuții moderată de Cristi Brancu, Catinca a declarat că gestul lui Petre Roman a fost dezamăgitor și probabil făcut pentru imagine. Faptul că politicianul a stat doar 5 minute la priveghi a fost considerat lipsit de respect de către fiica jurnalistei.

Totodată, Catinca a explicat și absența nepoatei Mioarei Roman, Calina, de la ceremonia de înmormântare. Chiar dacă tânăra a fost foarte afectată de pierderea bunicii sale, ea nu a putut să-și exprime durerea în public și a preferat să-și trăiască doliul în mod privat.

Catinca a subliniat că fiecare persoană își duce doliul în felul său și că este important să se respecte modurile diferite în care oamenii procesează pierderile. Cu toate acestea, fiica Mioarei Roman a făcut clar că gestul lui Petre Roman la priveghiul mamei sale nu a fost pe placul ei și a stârnit dezaprobare în rândul familiei.