Simona Halep a confirmat că va participa la Miami Open, unul dintre cele mai importante turnee din circuitul WTA. Sportiva a anunțat pe rețelele de socializare că va juca în turneul american care se va desfășura între 19 și 31 martie.

„Sunt foarte încântată să vă anunț că mă voi întoarce în circuitul WTA peste două săptămâni la Miami Open! Mulțumesc organizatorilor turneului pentru această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem curând”, a declarat Halep.

Sportiva a primit o invitație din partea directorului turneului de la Miami, James Blake, iar participarea sa este așteptată să fie confirmată în curând. După o perioadă lungă fără meciuri oficiale, Simona Halep se pregătește intens pentru a reveni în forță pe terenul de tenis.

Cu toate acestea, Halep a menționat că va aborda revenirea pe teren pas cu pas, având în vedere că nu a jucat un meci oficial de aproape un an și șapte luni. Sportiva se concentrează acum pe pregătirea mentală și fizică pentru a-și recăpăta forma optimă.

„Așa îmi doresc să particip la Miami Open, dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas”, a explicat Halep.

Sportiva se pregătește să-și formeze o nouă echipă de antrenori pentru a-și atinge obiectivele în sezonul competițional ce va urma. Simona Halep rămâne hotărâtă să se întoarcă pe teren și să își demonstreze calitățile, fiind determinată să se impună în turneele viitoare.