Babele își scutură cojoacele și nu lasă iarna să plece prea ușor! În intervalul 06 martie, ora 15 – 07 martie, ora 20:00, vom avea parte de precipitații, local moderate cantitativ, în Banat, Crișana, Transilvania, Oltenia și vestul Moldovei. Se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp, mai ales în zonele deluroase și montane.

În timpul nopții, în Transilvania și Subcarpații Moldovei se vor înregistra precipitații mixte, iar la munte vor predomina treptat ninsorile, fiind posibilă și formarea unui strat de zăpadă, conform ANM.

În municipiul București, cerul va fi în mare parte înnorat și vor exista condiții de burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare noaptea, cu viteze de 30…40 km/h. Temperatura maximă va depăși media caracteristică datei, fiind în jur de 10 grade, iar cea minimă se va situa între 3 și 4 grade.

Pe data de 07 martie, ora 08:00 – 07 martie, ora 20:00, vremea se va răci și va fi în general închisă. Vor fi ploi slabe, iar vântul va sufla moderat, cu rafale de 40…45 km/h. Temperatura maximă va oscila între 7 și 9 grade.