Digi RCS & RDS a lansat recent o ofertă specială pentru abonații companiilor de telefonie concurente, cu un preț de numai 7 lei. Această ofertă se aplică persoanelor care își portează numărul către Digi RCS & RDS.

Oferta vine cu numeroase beneficii pentru cei care aleg să se alăture rețelei Digi. Astfel, cei care își portează numărul beneficiază de o reducere de 50% la abonament în primele 6 luni, precum și posibilitatea de a achiziționa telefoane în 24 de rate, fără a plăti un avans. Mai mult, pentru cei care portă mai multe numere la DIGI, costurile abonamentului BUSINESS NELIMITAT scad treptat, ajungând la un tarif de aproximativ 7 lei pe lună. Este important de menționat că tariful nu include TVA.

Astfel, pentru 1 – 5 abonamente portate, costul lunar este de 1,65 euro, timp de 6 luni, pentru 6 – 19 abonamente prețul scade la 1,45 euro pe lună, iar pentru peste 20 de abonamente, prețul fiecărui număr scade la 1,25 euro pe lună, timp de 6 luni. Această ofertă se adresează celor care doresc să beneficieze de servicii de telecomunicații la un preț avantajos și competitive.