Fostul pilot de Formula 1, Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, și iubitul său, Étienne, au fost surprinși în timp ce-și manifestau afecțiunea pe un iaht privat în Saint-Tropez.

În weekend, paparazzii i-au fotografiat pe cei doi pe coasta franceză în ipostaze tandre, sărutându-se și îmbrățișându-se.

Ralf Schumacher, în vârstă de 49 de ani, și-a dezvăluit luna trecută familiarilor și fanilor orientarea sa sexuală. Dezvăluirea a lăsat-o în stare de șoc pe fosta sa soție, Cora Schumacher, cu care are un băiat, David, în vârstă de 22 de ani.

Afirmând că Ralf i-a ascuns acest detaliu în timpul căsniciei lor de 14 ani, care s-a încheiat în 2015, Cora a comentat că această dezvăluire a fost pentru ea „un pumnal în inimă”.

Cora Schumacher: Voci de trădare și dezamăgire

„Răzgândirea lui Ralf cu privire la orientarea sa sexuală a fost un moment de cotitură dramatic pentru Cora, care a dezvăluit într-un interviu oferit pentru Der Spiegel sentimentele sale profunde de trădare și confuzie.”

Principalele sale afirmații din interviu au inclus:

  1. Reacția puternică la dezvăluirea lui Ralf, pe care a numit-o o „înjunghiere în inimă”.
  2. Acuzația că a fost „manipulată psihic” și că a „irosit” 14 ani de viață.
  3. Convingerea că Ralf i-a prezentat pe Étienne ca pe un simplu asistent, nu ca pe partenerul său, luând-o prin surprindere cu anunțul oficial al relației lor.
  4. Crede că Ralf nu a fost sincer cu ea în timpul mariajului lor.
  5. Speră să-și poată repara imaginea publică, afectată de deciziile fostului soț.

„Cora Schumacher a exprimat de asemenea îndoiala cu privire la sinceritatea lui Ralf în timpul mariajului lor. „Am avut încredere în el orbește și de aceea cuvântul lui era lege pentru mine”, a declarat ea.”

Imagini cu Ralf Schumacher și iubitul său, Étienne, în vacanță, pe iaht privat în Saint-Tropez, sunt disponibile pe platformele de socializare și în diverse publicații online.