Vlăduța Lupău, fericită să devină mamă pentru a doua oară

Vlăduța Lupău, cunoscuta cântăreață de muzică populară, strălucește de fericire în aceste momente, iar motivul este unul cu totul special: artista este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

După ce a făcut publică vestea că va aduce pe lume un nou membru al familiei, Vlăduța Lupău a ținut să împărtășească și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Cu mult entuziasm, artista a dezvăluit că va avea un băiețel.

Momentul în care sexul bebelușului a fost anunțat a fost unul plin de emoție, iar cel care a ghicit corect a fost chiar fiul ei, Iair. În timpul unui concert, artistă l-a întrebat pe Iair ce crede că se ascunde în burtica ei, iar răspunsul rapid și hotărât al micuțului a fost „băiat”.

După ce a primit confirmarea sexului bebelușului, Vlăduța Lupău a făcut primele declarații pe rețelele de socializare. Împreună cu soțul ei, Adi Rus, și cu fiul lor, artista a transmis că a fost mereu recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are și că rugăciunile sale pentru un al doilea copil au fost ascultate.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Vlăduța Lupău a exprimat bucuria de a-și ține curând în brațe „o ființă mică” și a mulțumit lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare. Astfel, în câteva luni, artista va da viață unui nou membru al familiei, iar fiul ei, Iair, se va bucura de rolul de frate mai mare.

Pentru Vlăduța Lupău, această perioadă este una plină de emoții pozitive și de anticipare pentru întâlnirea cu bebelușul său, iar fanii artistei sunt alături de ea în această călătorie minunată către maternitate.