Într-o ediție plină de surprize a show-ului Survivor All Stars, difuzată joi, 21 martie, fanii au avut parte de un moment de tensiune și neașteptare. Unul dintre favoriții competiției a părăsit Republica Dominicană într-un mod surprinzător, schimbând complet calculele tribului Războinicilor.

În ciuda faptului că votul general al echipei ar fi trebuit să se îndrepte spre Lola Crudu, considerată veriga slabă, și că Sorin Pușcașu avea intenția să voteze împotriva Alexandrei Duli, al doilea membru considerat slab, totul a luat o întorsătură neașteptată. Zanni, din tabăra Faimoșilor, a decis să folosească „dintele”, simbolul special al tribului, pentru a salva o concurentă de la eliminare.

Așadar, Zanni a salvat-o pe Lola, lăsând-o pe Alexandra Duli să intre în duelul eliminatoriu împotriva Mariei Chițu. Șocul cel mare a fost la duel, când Alexandra a reușit să câștige jocul și să elimine una dintre favoritele competiției, Maria Chițu, care se afla pe poziția a doua în clasamentul jocurilor câștigate.

Astfel, Survivor All Stars continuă să ofere surprize și momente tensionate, iar fanii rămân cu sufletul la gură, așteptând să vadă ce se va întâmpla în următoarele ediții ale competiției. O singură certitudine: nimic nu este previzibil în lumea Survivor.