Ibrahim Ibru dezvăluie motivele despărțirii de Raluca Pastramă

După mai puțin de doi ani de mariaj, Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă au anunțat că se despart, deși au o fetiță împreună, pe nume Maryam. Despre divorțul celor doi s-au făcut multe speculații, însă recent, Ibrahim Ibru a oferit câteva detalii despre motivul despărțirii.

Într-un interviu acordat presei, Ibrahim Ibru a explicat că amânarea semnării actelor de divorț nu se datorează unor neînțelegeri între ei, ci pur și simplu lipsei de timp. „Încă nu am depus actele de divorț. Când se va produce nu știm exact, dar până acum am fost foarte ocupat, iar în puținul timp liber pe care îl am preferam să-l petrec cu fetița! Nu e vorba de neînțelegeri între noi, ci de lipsă de timp, iar Raluca este foarte ocupată”, a declarat el.

Despre motivele despărțirii, Ibrahim Ibru a menționat că aceasta a fost rezultatul unor discuții și neînțelegeri, dar că cel mai important pentru ei este binele și armonia fetiței lor. „S-a produs ca urmare a unor discuții, dar nu au fost în nici un caz cu scântei, așa cum am arătat și anterior, preferăm să ne înțelegem în interesul creșterii în armonie a fetiței. Am convenit să stea un timp egal la mama, cât și la tata, astfel că o săptămână sta la ea, una la mine”, a explicat el.

Întrebat dacă există vreo șansă de împăcare între cei doi, Ibrahim Ibru a fost categoric: „Nu va exista împăcare niciodată!”. De asemenea, el a infirmat zvonurile despre infidelitate sau alte motive care ar fi dus la despărțirea lor, subliniind că principalul său scop este să ofere fetiței o creștere armonioasă și echilibrată, indiferent de statutul relației lui cu Raluca Pastramă.