Bianca Drăgușanu, critică dur situația din România și pe Klaus Iohannis

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, a făcut valuri pe rețelele de socializare după ce a transmis un mesaj dur cu privire la situația din țară și la președintele Klaus Iohannis.

Într-o serie de story-uri publicate pe Instagram, Bianca și-a exprimat nemulțumirea față de pregătirile pentru parada de 1 decembrie, susținând că acestea nu aduc niciun beneficiu țării. Vedeta a subliniat că evenimentul provoacă haos și complică și mai mult traficul din București.

„Am și eu o nelămurire, să-mi spună și mie cineva, ce aduc bun paradele? Facem paradă de 1 decembrie, ia uite ce autostrăzi avem, ce locuri de parcare… Parada ca parada, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a surprins pe mulți declarând că intenționează să se implice mai mult în politică, fiind extrem de dezamăgită de cei aflați la conducere. Bianca a criticat aspru oamenii politici, afirmând că nu au făcut nimic pentru țară și că este necesară o schimbare.

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a subliniat vedeta.

Bianca Drăgușanu a susținut și declarațiile Danei Budeanu, criticând dur situația din țară și susținând că a fi român nu mai este o mândrie. Vedeta a provocat internauții să-și exprime opiniile cu privire la paradele organizate și la pregătirile pentru aceste evenimente.

În plus, Bianca a ridicat o altă problemă legată de denivelările pentru reducerea vitezei în apropierea trecerilor de pietoni, considerându-le periculoase și inutile. Vedeta a subliniat că acestea pot pune în pericol șoferii și pietonii.

În final, Bianca Drăgușanu a criticat aspru președintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a adus niciun beneficiu României. Vedeta a recomandat președintelui să nu mai candideze pentru un nou mandat și să se retragă alături de familia sa.

„Nu mai pot eu! Am făcut ceva? Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, a concluzionat Bianca Drăgușanu.

În concluzie, Bianca Drăgușanu a făcut publice nemulțumirile sale cu privire la situația din România, criticând pregătirile pentru parada de 1 decembrie, oamenii politici de la conducere și chiar pe președintele Klaus Iohannis. Vedeta și-a exprimat opinia într-un mod direct și fără echivoc, atrăgând atenția publicului asupra unor probleme sensibile.