Antena 1 pune cinci milioane de euro la bătaie pentru a-și readuce vedetele de top în emisiunile sale. Astfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite, Dan Negru și Mihai Bendeac sunt pe lista celor pe care postul de televiziune își dorește să-i repatrieze.

Cu această sumă impresionantă, Antena 1 ar acoperi atât clauzele de reziliere, cât și salariile vedetelor pe care le vizează. O sursă din interiorul postului rival, PRO TV, a dezvăluit că Antena 1 a suferit o scădere în popularitate, în special după plecarea unor vedete precum cei trei bucătari sau Dan Negru. „Au rămas cu puține formate de succes și trebuie să facă ceva pentru a-și recâștiga poziția”, a declarat sursa.

Plecările vedetelor nu au fost lipsite de controverse. Dan Negru a ales să părăsească Antena 1 acum doi ani pentru a se alătura echipei de la Kanal D. Mihai Bendeac a avut o despărțire mai tumultuoasă de post, fiind implicat într-un conflict care a dus la o acțiune în justiție din partea Antena Group.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au demisionat cu scandal, refuzând să participe la filmările noului sezon al emisiunii Chefi la Cuțite. Această decizie a rămas în urma unui conflict intern care a dus la plecarea lor din Antena 1.

Astfel, cu o ofertă impresionantă de cinci milioane de euro, Antena 1 își propune să-și aducă înapoi vedetele care au făcut parte din echipa sa și să-și recâștige succesul în rândul telespectatorilor.