Profesoara de la școală i-a dat lui Bulă un bilet pe care trebuia să îl ducă tatălui său, dar cu o condiție: să nu îl citească. Pentru a-l împiedica să își deschidă biletul, i-a oferit cinci lei și un pachet de biscuiți. Cu toate acestea, curiozitatea lui Bulă a fost mai presus de rațiune, așa că a decis să arunce o privire asupra mesajului.

Din păcate pentru el, biletul conținea un mesaj compromițător: „Ne vedem la ora trei sub pomul nostru”. Bulă, nedumerit de conținutul biletului, s-a gândit să întreprindă o acțiune la fel de surprinzătoare. Astfel, s-a urcat în pom cu cinci minute înainte de ora stabilită și a așteptat.

Când profesoara și tatăl lui Bulă au ajuns, cei doi adulți au început să întrețină relații intime, fără să știe că Bulă îi supraveghea de sus. În timpul actului, tatăl lui Bulă l-a întrebat pe profesoară cine îl va crește pe posibilul copil, în cazul în care ea va rămâne însărcinată. Răspunsul surprinzător al femeii a fost: „Cel De Sus!”. La care Bulă, aflat în pom, a replicat, indignat: „Cu ce naiba să-l cresc? Cu cinci lei și un pachet de biscuiți?”.

Astfel, întâmplarea s-a transformat într-un moment plin de haz, unde curiozitatea lui Bulă a condus la o situație amuzantă și neașteptată.