Echipa ”Războinici” de la Survivor All Stars de la Pro TV se confruntă cu o nouă eliminare surpriză în episodul de miercuri. După o serie impresionantă de victorii și dominanță în competiție, tribul albastru a pierdut o nouă probă de imunitate în fața ”Faimoșilor”.

În urma unui joc extrem de strâns, echipa roșie a reușit să obțină victoria cu scorul de 10-9, într-un final de poveste cu o ștafetă de departajare câștigată la câteva zecimi de secundă. Această înfrângere aduce o nouă provocare pentru ”Războinici”, care trebuie să decidă cine va părăsi competiția.

Sorin Pușcașu este singurul membru al echipei ”Războinici” protejat, având imunitate individuală. Prin urmare, cel mai probabil, la jocul de eliminare vor merge Lola Crudu, nominalizată de votul colectiv al echipei, și un concurent de top, datorită nominalizării lui Sorin. Printre posibilii candidați la eliminare se numără Robert Moscalu, Alexandra Duli, Maria Chițu sau chiar unul dintre veteranii Iancu Sterp și Alex Delea.

Astfel, tensiunea crește în tabăra ”Războinicilor”, iar miercuri seara spectatorii vor afla cine va fi următorul concurent să părăsească jungla dominicană de la Survivor All Stars de la Pro TV.