Micuţul Aryan, băiatul de doar 2 ani care a dispărut duminică din curtea casei în care se juca alături de bunica sa, a fost găsit în cele din urmă de voluntari, după mai bine de 24 de ore de căutări intense. Copilul din Botoșani a fost descoperit obosit și speriat, dar fără răni vizibile, fiind imediat dus la spital pentru controale amănunțite.

Părinții săi, care s-au întors de urgență din străinătate pentru a participa la căutările disperate, au fost copleșiți de fericire când au aflat că micuțul lor se află în siguranță. Un videoclip care surprinde momentul în care mama băiatului îl strânge în brațe pentru prima dată a devenit viral pe rețelele de socializare, înregistrându-se și primele cuvinte ale lui Aryan după reîntoarcerea sa.

„Mamaia unde e? Unde e mamaia? Unde este bunica?”, a rostit micuțul cu lacrimi în ochi, refuzând să se desprindă din brațele mamei sale. Tatăl său, emoționat și recunoscător, a mulțumit cu sinceritate tuturor celor implicați în căutare, exprimându-și gratitudinea față de divinitate pentru reîntoarcerea fiului său.

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, a declarat tatăl lui Aryan conform observatornews.ro.

Familia micuțului Aryan a fost coplesită de emoție și recunoștință față de toți cei care au contribuit la găsirea băiatului, iar reîntoarcerea acestuia în sânul familiei a fost primită cu bucurie și ușurare. Copilul va rămâne sub supravegherea medicilor pentru a se asigura că este în perfectă stare de sănătate după aventura sa în pădure.