Moderatoarea Irina Fodor a avut un mesaj cu subînțeles pentru cei trei jurați plecați de la show-ul „Chefi la cuțite”. În cadrul primei ediții a noului sezon, difuzat pe 18 martie 2024, Irina Fodor a adus în discuție schimbările survenite în echipa emisiunii.

Aceasta a subliniat faptul că, deși au plecat trei jurați, echipa nu a pierdut pe nimeni, ci dimpotrivă, a adăugat un nou membru. Irina Fodor a evidențiat faptul că trustul a câștigat din aceste schimbări, dând de înțeles că sezonul 13 vine cu mai multe talente culinare, experiență și provocări noi.

„Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat unu! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie”, a declarat Irina Fodor în cadrul emisiunii. Prezentatoarea a vorbit despre noul sezon ca fiind unul plin de talente culinare, stele Michelin și chefi cu semnături deja afirmate.

Despre schimbările intervenite în echipa de la „Chefi la cuțite”, Irina Fodor a menționat că emoțiile sunt foarte plăcute și că acestea sunt cele care le dau aripi. „Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun?! 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus!”, a concluzionat Irina Fodor.