Florin Piersic Jr. a fost invitat la maratonul celor „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit un mare regret legat de relația sa cu tatăl său, celebrul actor Florin Piersic.

Întrebat dacă și-a dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său, Florin Piersic Jr. a răspuns sincer: „Da, da. Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență.”

Actorul a descris relația sa cu tatăl său ca fiind una corectă, dar nu profundă. „Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit el.

Piersic Jr. a povestit și despre o întâlnire recentă cu tatăl său, după o perioadă de un an în care nu s-au văzut. Reacția rece a lui Florin Piersic l-a dezamăgit, iar momentul a fost unul tensionat.

„Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, statea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul acesta și l-a ținut așa…”, a povestit Piersic Jr.

Florin Piersic senior a transmis și un mesaj pentru fani, afirmând că „copiii, e prea multă tristețe în lume”.