Oana Ciocan a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță detalii despre povestea de dragoste dintre ea și Jador. Tânăra a recunoscut că este îndrăgostită până peste cap de artist, iar cei doi au făcut un pas important în relația lor. După doar câteva luni împreună, Jador s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

În ciuda începutului sceptic al părinților Oanei, aceștia au revenit rapid la sentimente mai bune. Tatăl Oanei și-a sfătuit fiica să nu se grăbească, însă sfatul a venit tardiv, deoarece cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut. Cu toate acestea, după ce l-au cunoscut pe Jador, părinții au realizat că tânărul are intenții serioase, astfel că acum își așteaptă cu emoții viitorul ginere.

Deși momentan părinții Oanei l-au cunoscut doar prin telefon, aceștia au planuri de a organiza o reuniune de familie pentru a-i permite să își cunoască în mod direct viitorul ginere. Emoții și nerăbdare sunt cu siguranță la ordinea zilei în familia Ciocan, iar Oana nu poate fi decât fericită că cei dragi o susțin în relația sa cu Jador.