Judecătoarea Ancuța Popoviciu, din dosarul lui Vlad Pascu, a făcut o nouă gafă în cursul zilei de joi, 14 martie 2024. Aceasta a întrebat-o pe mama lui Sebastian, unul dintre tinerii decedați în accidentul provocat de Pascu, cum o cheamă, deși aceste detalii ar fi trebuit să fie deja cunoscute.

„Nu s-a întâmplat nimic astăzi, la fel ca și data trecută. Ce părere să am?! Nici măcar nu ne știa numele. Eu m-am prezentat ca fiind Olariu Mihaela, mama lui Sebastian Olariu. După aceea m-a mai întrebat încă o dată”, a declarat mama lui Sebastian, exprimându-și frustrarea și dezamăgirea față de modul în care se desfășoară procesul.

Sebastian ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere pe data de 15 martie, iar acesta este primul an în care tortul a fost înlocuit de lacrimi și coroane funerare. Mama lui Sebastian a vorbit despre durerea pe care o simte și despre cum viața familiei lor s-a schimbat radical de la producerea tragediei.

„Suntem o familie modestă, care acum se simte ca niște fantome care se plimbă fără rost. Suntem un robot care face mâncare, care face menajul în casă, care merge să îi spună noapte bună lui Sebi în fiecare seară. Așa e viața noastră acum”, a mărturisit mama lui Sebastian, cu lacrimi în ochi.

Revoltată de comportamentul judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, mama lui Sebastian a subliniat frustrarea și durerea pe care o simte în fiecare zi, fiind nevoită să trăiască cu absența fiului său și cu amintirea unei vieți care a fost distrusă într-o clipă.