Fostul milionar Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a fost nevoit să se mute la un azil de bătrâni din cauza problemelor medicale și financiare cu care se confruntă. Chiar dacă a pierdut toată averea pe care a adunat-o de-a lungul anilor, el beneficiază acum de toate condițiile necesare în azil.

De curând, Irinel Columbeanu și-a amintit de una dintre fostele sale iubiri, Oana Cojocaru, cu care speră să se împace. Într-un interviu acordat cancan.ro, el a mărturisit că își dorește să se reîntâlnească cu femeia care este mai tânără cu 40 de ani decât el.

„Cel mai dor îmi este de Oana. M-a vizitat ultima oară când am fost eu la azil. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a declarat Irinel Columbeanu.

Proprietarul azilului în care locuiește Columbeanu a confirmat că acesta poate să rămână acolo și în cazul în care se recăsătorește, însă partenera sa trebuie să aibă peste 60 de ani conform normativelor impuse. „Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă. Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România”, a explicat Ion Cassian pentru Playtech.