Smiley și Gina Pistol, o poveste de iubire discretă și echilibrată

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de iubire discretă, de mai bine de șapte ani. Cei doi au decis să-și unească destinele și mai mult prin căsătoria religioasă pe care au avut-o vara trecută.

Smiley, în vârstă de 40 de ani, a declarat că relația lor se bazează pe înțelegere, respect reciproc și echilibru. „Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine”, a mărturisit artistul în cadrul unui podcast.

artistul a mai adăugat că Gina mă sprijină în toate și că are foarte multe calități ca femeie și ca om. „Nu e un om care îți ia energia, este un om care îți dă energie…care mă distrează”, a mai spus Smiley.

Relația lor a evoluat treptat, Smiley mărturisind că s-a îndrăgostit de Gina în timp și că totul s-a întâmplat natural între ei. Cei doi au demarat o relație serioasă, bazată pe încredere și respect reciproc.

În altă ordine de idei, Smiley pregătește un eveniment deosebit pentru fanii săi. Concertul SmileyVerse, un show multisenzorial și interactiv, va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane, iar artistul promite o experiență unică pentru fiecare spectator prezent.

Pe de altă parte, Smiley și Gina Pistol au sărbătorit recent împlinirea a trei ani a micuței lor, Josephine, într-o tabără de creație din Los Angeles. Cei trei au petrecut o zi la Disneyland Anaheim, chiar dacă nu au reușit să obțină bilete la fața locului și au revenit acasă cu un balon uriaș pentru Josephine.

Astfel, relația discretă și echilibrată dintre Smiley și Gina Pistol continuă să încânte și să inspire, iar fanii artistului sunt așteptați cu entuziasm la concertul SmileyVerse, pentru o experiență muzicală și emoțională de neuitat.