Florin Diță a decedat în urma unui accident rutier tragic din Vrancea, lăsând în urma sa o familie distrusă de durere. Moartea sa a fost o lovitură puternică pentru cei apropiați, în special pentru mama sa, care nu își poate găsi liniștea după pierderea fiului ei.

Mama lui Florin Diță a transmis mesaje dureroase pe rețelele de socializare, exprimându-și durerea și neputința în fața acestei tragedii. Familia bărbatului a fost șocată de veste și acum se pregătește să îi aducă un ultim omagiu, la înmormântare.

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și iubit pe Florin Diță. Acesta a fost înconjurat de prieteni apropiați și acum toți sunt îndurerați de pierderea sa fulgerătoare. Mama sa, în schimb, este devastată de durere și își exprimă suferința în mesajele pe care le-a postat online.

„Sunt devastată. Am pierdut frumusețea mea, floarea mamei. De ce ai plecat așa de repede, dragul meu băiat? Ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Sper că vei găsi pace acolo sus. Drum lin, dragul meu. Dumnezeu să te aibă în pază”, a scris mama lui Florin Diță pe Facebook, exprimându-și durerea și regretele în fața acestei tragedii neașteptate.