Cornelia Rednic a reușit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni, adoptând un regim alimentar drastic. Tânăra a decis să își conceapă singură dieta, fără consultarea unui specialist în nutriție, după ce a constatat că era cea mai grasă dintre colegele ei din Ansamblul Ciocârlia.

Măsuri extreme pentru rezultate impresionante

Aceasta a optat pentru un regim alimentar cu un aport caloric foarte redus și a renunțat să mai mănânce după ora 17:00. Chiar dacă nu a observat nicio schimbare în primele săptămâni, Cornelia a continuat cu determinare și a reușit să slăbească într-un timp record. Cu toate acestea, tânăra recunoaște că perioada de dietă a avut și consecințe neașteptate.

„Am început să mă îngraș foarte tare în 1998, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă măritasem și nu mă mai preocupam de aspectul meu fizic, până într-o zi când am realizat că eram cea mai grasă și oribilă persoană de la festivalul Ansamblului Ciocârlia. Am decis atunci că vreau să slăbesc și am început o dietă extrem de restrictivă. Am renunțat la alimente bogate în calorii și am mâncat doar carne de pui fiartă, morcov, iaurt și cafea”, a povestit Cornelia Rednic la Metropola TV.

Rezultatele și consecințele dietei

După două săptămâni fără nicio schimbare, rezultatele au început să fie vizibile pentru Cornelia. Cu toate acestea, alături de kilogramele pierdute, au apărut și consecințe neplăcute ale dietei. Tânăra a suferit de stări de rău și a experimentat o cădere masivă a părului, fiind nevoită să poarte o perucă pentru a acoperi acest aspect.

„Am slăbit 33 kg, de la 86 kg la 1,62 metri înălţime, în doar trei luni. A fost un proces extrem de dificil, iar rezultatele au fost șocante pentru mine. Pe lângă faptul că m-am simțit rău, părul meu a căzut în mod alarmant. A trebuit să port o perucă pentru a-mi acoperi această consecință a dietei drastice pe care am adoptat-o”, a adăugat Cornelia Rednic.