Alina Sorescu, artistă în vârstă de 37 de ani, a fost plăcut surprinsă de către copiii de la Academia ”Picii lui Sorescu”, cu ocazia zilei de 8 martie. Despărțită de soțul său, Alexandru Ciucu, după 12 ani de relație, Alina a mărturisit că această zi specială a fost marcată de gesturi de iubire și răsfăț din partea celor dragi.

Fără să se lase afectată de divorțul dureros, Alina Sorescu a continuat să se dedice proiectelor sale cu determinare. Astfel, ziua de 8 martie a venit cu surprize plăcute pentru artista care, alături de copiii de la Academia ”Picii lui Sorescu”, a primit flori și cadouri care i-au adus zâmbetul pe buze.

„A devenit o tradiție să vă arăt portbagajul meu, dar nu pot să nu o fac astăzi de 8 martie și să mulțumesc picilor mei și mămicilor de pici. M-au răsfățat, am și aici și aici (n.r. buchete de flori). La mulți ani de 8 martie! Le mulțumesc picilor mei, care de fiecare dată mă răsfață cu multă iubire și atenție, cu atât mai mult azi de 8 Martie”, a declarat Alina Sorescu pe Instagram.

În cadrul unei emisiuni TV, Alina Sorescu a mărturisit că divorțul său a avut un impact semnificativ asupra comunității sale de pe social-media, dar că sprijinul primit de la fani și prieteni i-a dat curajul de a merge mai departe. Artista a subliniat faptul că este recunoscătoare pentru susținerea pe care a primit-o și că încearcă să împărtășească povestea sa pentru a ajuta și alte femei care se confruntă cu situații similare.

Cu o atitudine pozitivă și determinare, Alina Sorescu a reușit să treacă peste momentele dificile din viața sa și să se redreseze atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Astăzi, artista se bucură de fiecare zi și este recunoscătoare pentru oamenii care o înconjoară și o susțin.