După o luptă de 8 ani cu o boală cruntă, actorul Dolph Lundgren a făcut o dezvăluire emoționantă despre diagnosticul său de cancer și tratamentul pe care l-a urmat.

Potrivit actorului, boala a fost depistată în 2015, când o tumoare la rinichi i-a pus viața în pericol. De atunci, cancerul s-a extins către alte organe din corpul său, afectându-i plămânii, stomacul și coloana vertebrală.

Lundgren a împărtășit publicului suferința lui în cadrul unui interviu acordat recent, dezvăluind că boala a recurs în 2020, după ce a făcut un RMN. Medicii i-au spus că maladia a ajuns în stadiul terminal, oferindu-i un prognostic sumbru.

Cu toate acestea, actorul nu s-a lăsat descurajat și a solicitat o a doua opinie medicală. Un doctor din Londra i-a recomandat un tratament pentru tumorile de la plâmâni, cele mai periculoase dintre toate.

În ciuda luptei sale cu boala, Dolph Lundgren și-a găsit fericirea alături de logodnica sa, Emma Krokdal, cu care se pregătește să își întemeieze o familie. Actorul de 65 de ani este hotărât să înfrunte această provocare cu curaj și determinare, refuzând să se lase învins de cancer.

Dolph Lundgren demonstrează că puterea de a lupta și de a învinge vine din interior și că optimismul și susținerea celor dragi pot fi o sursă de putere inepuizabilă în fața celor mai mari provocări.