Clara Vodă, actrița îndrăgită de publicul român, care a plecat în Australia acum 11 ani, împlinește astăzi vârsta de 54 de ani. Cu această ocazie, actrița a acordat un interviu pentru presa românească, în care a dezvăluit motivele pentru care a ales să părăsească țara.

Printre cele mai mari dorințe ale sale se numără sănătatea celor dragi și posibilitatea de a face lucruri care o fac fericită. „Ce-mi doresc? Primul răspuns care îmi vine în minte este cel al lui Alfred Hitchcock: “A clear horizon, nothing to worry about!”. Îmi doresc să fac multe lucruri creative, să călătoresc, să nu îmi pierd curiozitatea și toți ai mei să fie sănătoși”, a declarat Clara Vodă conform Fanatik.

Actrița a mărturisit că încă din copilărie și-a dorit să fie băiat, iar pe plan profesional regretă că nu a studiat medicina. „Și acum regret uneori că nu am făcut medicina. Până la urmă e meseria cea mai nobilă, ca și preoția. Cred că nu poți face medicină dacă nu ai vocație și cred că eu nu am avut această misiune”, a adăugat ea.

În prezent, Clara Vodă predă artei actorului de film și teatru la o facultate din Sydney, Australia. „În teatrul din România nu mai știu cum e să reziști, să te menții. Aici în Australia a trebuit să o iau cumva de la capăt și să mă reinventez. Am învățat foarte multe și am făcut lucruri pe care nu bănuiam că le pot face: regie, design, cameră”, a explicat actrița.