Familia Sterp, compusă din mama Geta, fiica Getuța și soțul Getuței, Sebastian Crăciunescu, a participat recent la Târgul din Negreni, județul Cluj, unde și-au expus produsele naturale obținute de la stâna de oi deținută de aceștia.

Mama Geta și fiica ei au mers la târg pentru a-și vinde mezelurile și lactatele produse cu grijă și dedicare de la animalele lor. Însoțite de Sebastian, familia Sterp s-a ocupat de așezarea și vânzarea produselor la standul lor din târg.

O vizitatoare a târgului i-a recunoscut și i-a filmat, iar clipul a ajuns pe rețelele de socializare, stârnind controverse privind prețurile produselor expuse. Mama Geta a cerut între 60 și 90 de lei pentru brânza de burduf, cașcaval și untul de oaie, prețuri considerate ridicate de către unii internauți.

Deși au fost criticați pentru prețurile practicate, familia Sterp a primit și mesaje de susținere din partea fanilor lor, care au apreciat munca și dedicarea lor în producerea de alimente naturale. Admiratorii au încurajat cumpărarea de la producătorii locali și au arătat respect pentru familia Sterp și activitatea lor muncitoare.