Un test recent care a circulat pe rețelele sociale a provocat mulți oameni să își pună la încercare nivelul de naivitate și inteligență emoțională. Totul se rezumă la o imagine simplă: un pinguin și un bărbat. Ce vezi mai întâi?

Dacă ai văzut un pinguin, acest lucru ar putea indica faptul că ești o persoană extrem de intuitivă, cu o inteligență emoțională ridicată. Experiențele de viață te-au făcut o persoană înțeleaptă, care crede că răbdarea este cheia succesului și care nu își oferă ușor încrederea celor din jur. Deci, nu ești o persoană atât de naivă precum ai crede.

Pe de altă parte, dacă ai văzut mai întâi un bărbat, acest lucru poate sugera că ai o viață socială bogată, cu mulți prieteni alături de tine. Ești deschis la ideile și opiniile celor din jur, iar acest lucru te face să te simți împlinit. Cu toate acestea, ai tendința de a fi o persoană naivă, care își pune încrederea în ceilalți fără prea multe rezerve.

Deci, în funcție de răspunsul tau la acest simplu test, poți să îți faci o idee despre nivelul tău de naivitate și de inteligența emoțională. Este important să fii sincer cu tine însuți și să îți analizezi reacțiile și atitudinile în diverse situații pentru a te cunoaște mai bine.