Prezentatoarea TV Adela Popescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV. Aceasta a vorbit despre fiica ei, uimindu-i pe telespectatori cu această mărturisire. Cu toate că Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au trei copii, toți băieți, ea a menționat că are o fată. Cu toate că mulți s-au gândit că este vorba de un copil nou, Adela a dezvăluit că acesta este un personaj din serialul „Îngerașii”.

Actrița a făcut referire la Jennifer Dumitrașcu, care i-a fost fiică în serialul menționat, filmat cu 14 ani în urmă. În prezent, tânăra este cunoscută sub numele de Jennifer 911 și este pasionată de muzică, mai mult decât de actorie. Rolul său în „Îngerașii” a fost unul apreciat de public, iar serialul în sine a fost una dintre cele mai urmărite producții de la Acasă TV.

În același context, Adela Popescu a vorbit și despre momentele dificile pe care le-a traversat la începutul carierei sale. A muncit mult și a ajuns să aibă atacuri de panică din cauza oboselii și stresului acumulat. Cu sinceritate, prezentatoarea a povestit despre această perioadă grea, recunoscând că a trecut prin clipe de anxietate și frică. Cu toate acestea, Adela a reușit să depășească aceste momente și să devină una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România.

Astfel, dezvăluirile făcute de Adela Popescu despre fiica ei și mărturisirile sincere despre perioada dificilă de la începutul carierei sale au stârnit interesul publicului și au adus o nouă perspectivă asupra vieții și carierei sale.