Trigonul Soare-Pluto influențează major comportamentul și dinamica a două zodii, potrivit astroloagei Camelia Pătrășcanu. Fenomenul astrologic, care va persista până pe 22 septembrie, aduce o perioadă plină de energie pentru Berbeci și o provocare mentală pentru Tauri, solicitându-le să depășească anumite bariere conceptuale pentru a-și lărgi perspectivele.

Camelia Pătrășcanu explică, într-un comentariu exclusiv pentru FANATIK, că „Berbecii sunt foarte energici la locul de muncă, reușind să economisească resurse, în ciuda eforturilor pe care le depun.” În același timp, Taurii sunt încurajați să renunțe la prejudecățile mentale pentru a îmbrățișa noi moduri de gândire și soluționare a problemelor.

În plus, fenomenul oferă Racilor o capacitate sporită de a nu fi induși în eroare. „Racii devin foarte tranșanți și punctează orice neregulă, ceea ce poate crea tensiuni, mai ales în relații apropiate”, adaugă Pătrășcanu.

Până pe 22 septembrie, Leii, Fecioarele și Capricornii sunt destinate să se bucure de o perioadă productivă, datorită interacțiunii benefice dintre abilitățile lor practice și influențele astrologice. Leii vor avea parte de o forță interioară ce îi va ajuta să obțină rezultate concrete, în timp ce Fecioarele se vor bucura de o rutină zilnică eficientă. Capricornii, pe de altă parte, se vor întoarce la bazele cunoașterii pentru a clarifica orice probleme întâmpină.

Pentru Scorpioni, Vărsători și Pești, perioada aceasta vine cu o conotație specială legată de conexiuni sociale și liniște interioară. Scorpionii se vor simți inspirați și energizați de grupurile din care fac parte, iar Vărsătorii vor avea nevoie să mențină o atitudine calmă și detașată în fața descoperirilor pe care le pot face. Peștii, cu o abilitate îmbunătățită de a lega conexiuni personale, vor naviga cu succes prin dialoguri și interacțiuni.

Astfel, trigonul Soare-Pluto se manifestă ca un catalizator puternic de schimbare și creștere personală pentru multe zodii, fiecare experimentând efectele în maniere specifice caracterului său astral.