Astrologul Neti Sandu a dezvăluit previziunile astrale pentru ziua de 18 septembrie 2024, în cadrul emisiunii difuzate pe StirileProTV, evidențiind situațiile financiare și personale pe care le vor întâmpina nativii din diferite zodii.

În ceea ce privește zodia Berbec, aceștia vor avea parte de recuperarea unor sume de bani și de sprijin în demararea unor proiecte sau lucrări personale. „E cineva pe care vă puteți baza dacă vreți să-ncepeți o lucrare, un proiect sau poate-aveți ceva treburi personale la care v-ar prinde bine să v-ajute cineva”, a menționat Neti Sandu.

Taurii se vor concentra pe probleme legate de vehicule, iar posibilitatea achiziționării unei mașini noi este luată în considerare. În plus, aceștia ar putea începe o nouă relație. „Poate vă ocupați de mașină, o duceți în service, vă interesați dacă mai poate fi reparată și dacă nu o să vă-nscrieți pe o listă ca să vă luați una nouă”, explică astrologul.

Gemenii ar putea să se confrunte cu dificultăți financiare, în special legate de taxele școlare, însă vor găsi soluții pentru a gestiona aceste cheltuieli. „Se observă o cheltuială poate pentru că aveți de achitat taxe școlare și vă depășesc, oarecum bugetul, dar o să vă împrumutați la propriul buzunar ca să v-ajunga banii”, adaugă Sandu.

Pentru nativii din Rac, ziua aduce oportunități de avansare profesională și posibile bonusuri financiare. „O să vi se dea ceva nou de făcut și o să vă-ncânte ideea că vi se vor da bani în plus, bașca o promovare e în perspectivă”, a indicat astrologul.

Leii se vor bucura de succes în carieră, ceea ce le va aduce recunoaștere și posibilități de avansare. „O reușită care vă poate propulsa în carieră, primiți recomandări favorabile din partea altora, dar și munca voastră vorbește de la sine, că ați atins un apogeu profesional”, spune Sandu.

Fecioarele vor avea discuții despre contracte care pot influența pozitiv situația lor financiară, iar unii se gândesc să investească într-o locuință. „Se poate să luați în discuție un contract și să vă meargă bine din punct de vedere financiar dacă vă dați acceptul”, menționează astrologul.

Balantele ar putea beneficia de venituri suplimentare datorită unei colaborări noi. „E posibil să luați bani de la serviciu și să se întrevadă și o colaborare care să vă rotunjească veniturile – cu condiția să vă rămână timp după program”, conform previziunilor lui Sandu.

În cele din urmă, Scorpionii se pot confrunta cu necesitatea de a face eforturi financiare pentru achiziții mari, cum ar fi o casă sau o mașină. „Poate faceți un efort financiar să vă luați o casă, o mașină, sau pentru taxele școlare și dacă nu v-ajunge salariul poate faceți un împrumut bancar”, a explicat Neti Sandu.