Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf? Acesta este un detaliu esențial pentru a obține un gust unic și delicios la celebra salată servită de Crăciun. „De regulă, cartofii pentru salata boeuf se fierb separat timp de aproximativ 30 de minute.
Dacă respecți acest pas important, atunci cartofii din salata ta bouef vor avea un gust unic și vor oferi un gust delicios acestei rețete.”
Reclamă
Ingrediente pentru salata boeuf
Pentru pregătirea salatei boeuf, iată lista completă de ingrediente necesare:
-
- 700 gr de carne de vită, pui sau porc
- 700 gr de cartofi
- 300 gr de castraveți murați în oțet
- 300 gr de gogoșari murați în oțet
- 50 gr de mazăre boabe
- 3 morcovi
- 500 ml de maioneză
- sare
- măsline
Modul de preparare al salatei boeuf este următorul: carnea se pune la fiert și se lasă până când se înmoaie. Într-o altă oală, se fierb cartofii pentru aproximativ 30 de minute.
Morcovii și mazărea se fierb separat. Între timp, gogoșarii și castraveții se taie mărunt. Maioneza se prepară conform metodei obișnuite.
După fierbere, legumele se taie mărunt și se pun într-un bol mare. „Se amestecă foarte bine, iar înainte să puneți gogoșarii și castraveții, aveți mare grijă că aceștia trebuie storși foarte foarte bine de zeamă.”
Se amestecă continuu, apoi se adaugă sare și maioneză pentru a finaliza preparatul. Astfel, respectând aceste etape, veți obține o salată boeuf delicioasă, apreciată de toți invitații.