Astrologul Neti Sandu a oferit previziuni speciale pentru ziua de 20 septembrie 2024, în cadrul rubricii de la stirileprotv. Fiecare semn zodiacal are parte de anumite influențe astrale care îi vor marca ziua de joi.

Pentru nativii din zodia Berbec, ziua aduce o întâlnire importantă cu o persoană dragă, care speră în continuarea relației. De asemenea, se prefigurează și oportunități financiare care le vor permite să-și organizeze activități în weekend.

Taurii se pot bucura de o perioadă mai relaxată la locul de muncă, iar echilibrul financiar se îmbunătățește, probabil datorită unor sume de bani care vin din urmă. Este posibil ca acești nativi să semneze un contract avantajos, beneficiind de suportul unui sponsor generos.

Gemenii vor avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar își pot folosi banii pentru cumpărături avantajoase, datorită unor reduceri. Ei plănuiesc și o petrecere acasă, începând să organizeze lista de invitați.

Pentru cei născuți în zodia Rac, se deschide posibilitatea de a investi în educație sau specializare. Unii pot avea un job suplimentar, iar alții pot primi sprijin financiar de la familie pentru a-și acoperi cheltuielile educaționale.

Leii vor avea parte de venituri suplimentare, pe lângă salariul obișnuit, ceea ce îi va ajuta să-și îmbunătățească situația financiară. Relațiile personale devin mai solide, simțindu-se apreciați și protejați de cei dragi.

Fecioarele emană o energie pozitivă care le va permite să înceapă un proiect nou, ce promite popularitate și beneficii financiare. De asemenea, este posibil să primească recompense pentru eforturile depuse recent.

Balanțele pot fi nevoite să facă un efort financiar pentru schimbarea mașinii. Weekendul le oferă o oportunitate de relaxare într-o stațiune de agrement. De asemenea, pot colabora cu cineva pentru atingerea unor obiective comune.

Scorpionii sunt invitați să călătorească în străinătate, ocazie cu care își pot încărca bateriile. Interesul lor pentru studii avansate se intensifică, implicând și investiții financiare pentru cursuri postuniversitare.