Gina Pistol, cunoscută prezentatoare a emisiunii Masterchef de la PRO TV, a avut parte de un moment nefericit în timpul unei filmări recente, când, într-o discuție cu soția unui concurent, a făcut o presupunere nepotrivită despre starea acesteia de gravidă. Incidentul a avut loc în culisele show-ului, în timp ce concurenții erau ocupați cu probele culinare.

În timpul interacțiunii cu soția concurentului, care aștepta finalizarea probei, Gina Pistol a remarcat aspectul fizic al femeii și a întrebat-o dacă este însărcinată cu cel de-al șaselea copil. Răspunsul femeii, vizibil jenată, a fost un simplu „Nu…știu”, moment în care prezentatoarea și-a dat seama de greșeala făcută. Scena a fost descrisă de cei prezenți ca fiind una delicată, iar Gina Pistol a recunoscut imediat că a făcut o presupunere neadecvată.

Această situație vine în contextul în care Gina Pistol este cunoscută pentru relația sa bună cu publicul și participanții din cadrul show-ului Masterchef. Într-un interviu recent pentru Ciao.ro, prezentatoarea a vorbit despre relația armonioasă pe care o are cu socrii și familia partenerului său, Smiley, subliniind că aceștia au avut ocazia să-i cunoască bine calitățile în diverse împrejurări.

„Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port. Dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a declarat Gina Pistol.

Incidentul nu pare să afecteze popularitatea prezentatoarei sau dinamica emisiunii, aceasta fiind apreciată în continuare pentru stilul său direct și deschis. Cu toate acestea, momentul neașteptat subliniază importanța prudenței în interacțiunile cu participanții și familiile acestora în cadrul oricărui show televizat.