Preotul Vasile Ioana a promovat recent Colibița ca fiind „cel mai frumos loc din România”, descriindu-l drept un „colț de rai” și un loc perfect pentru cei care caută liniște și frumusețe naturală. Într-o postare recentă pe Facebook, preotul a împărtășit imagini din acest loc și a povestit despre experiențele sale acolo, evidențiind ospitalitatea localnicilor și peisajele impresionante.

Vasile Ioana a menționat că această destinație l-a cucerit nu doar prin natura sa, dar și prin oamenii pe care i-a întâlnit: „Oamenii muntelui au ceva aparte! Îți oferă ce au ei mai bun – ospitalitatea!”. El încurajează pe toți să viziteze Colibița pentru a se bucura de aceeași experiență de relaxare și pace pe care a trăit-o el.

Preotul a subliniat că, deși mulți români aleg să călătorească în străinătate pentru vacanțe, România oferă locuri la fel de frumoase și impresionante. „Am fost primiți cu multă dragoste de dragii noștri frați,” a adăugat el, descriind atmosfera caldă și primitorie din Colibița.

Vasile Ioana a reiterat apelul său pentru redescoperirea frumuseților României, menționând că locuri ca Colibița pot oferi experiențe memorabile. „Am revenit cu multă bucurie în Colibița,” a spus preotul, exprimând satisfacția sa pentru frumusețea și liniștea pe care le găsește de fiecare dată când vizitează această zonă. El invită pe toți românii să exploreze și să se bucure de peisajele și atmosfera liniștită pe care le oferă această regiune a României.