Descoperă Secretul Fripturii Perfecte, Favorita Chef-ului Scarlatescu – Tehnici și Sfaturi Exclusive!

Data actualizării: 12 iulie 2025

Friptura de pui este preferata chef-ului Scarlatescu pentru ca iese frageda si gustoasa. Este un preparat perfect pentru a impresiona invitatii la masa sau pentru a-ti rasfata familia.

Pentru a obtine o friptura frageda si gustoasa, este important sa respecti cativa pasi:

  1. Spala corect carnea de pui: Pentru a te asigura ca friptura ta va fi curata si sigura pentru consum, spala carnea de pui sub jet de apa rece. Asigura-te ca indepartezi orice reziduuri sau impuritati.
  2. Utilizeaza condimente care dau savoare: Pentru a adauga savoare fripturii tale, foloseste condimente precum sare, piper, usturoi sau ierburi aromatice. Poti sa experimentezi cu diferite combinatii de condimente, in functie de preferintele tale.
  3. Tine carnea de pui la marinat intre 2-4 ore: Pentru a intensifica gustul fripturii, poti sa lasi carnea de pui la marinat intr-un amestec de ulei, condimente si ierburi aromatice. Las-o la marinat in frigider timp de 2-4 ore, astfel incat aromele sa se imbine.
  4. Gateste suficient: Pentru a te asigura ca friptura este gatita corespunzator, este important sa ajustezi timpul de preparare in functie de marimea bucatii de carne. Pune friptura la cuptor si urmareste culoarea acesteia. Daca observi ca friptura este roz in interior, mai las-o la cuptor pentru a se gati complet. Friptura este bine facuta atunci cand interiorul are culoarea albă.

Aceste sunt cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa prepari o friptura de pui frageda si gustoasa. Nu uita sa lasi friptura sa se odihneasca cateva minute inainte de a o taia, pentru ca sucurile sa se redistribuie si sa obtii o carne suculenta. Acum poti sa-ti rasfeti familia sau sa impresionezi invitatii la masa cu o friptura delicioasa!


🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe news.substantial.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨