Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost cei care au părăsit competiția Asia Express în ediția din miercuri, 11 septembrie.

După ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și ajungând ultimii la Irina Fodor, totemul i-a desemnat ca fiind eliminați. Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam, s-a accidentat la picior încă din prima zi la Thailanda. Astfel, a întâmpinat dificultăți însărcinate în a îndeplini probele competiției.

Totuși, se zvonește că există un alt motiv, în afara accidentării, pentru eliminarea sa, un subiect care nu a fost adus în discuție la televizor.

Alți factori care au contribuit la eliminarea cuplului Salam – Vișănescu

În cursa pentru ultima șansă, Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au confruntat cu Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, dar și cu Ioana State și Mane Voicu. Echipa compusă din Betty și soțul ei a ajuns ultima, fiind la ore distanță de ceilalți concurenți. Fiind ultimii sosiți, au fost nevoiți să părăsească competiția.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște frici. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică”, a declarat Cătălin Vișănescu la eliminarea sa de la Asia Express.

Însă, Betty Salam, care s-a accidentat la picior în prima zi de competiție în Thailanda, a avut mari probleme în a îndeplini sarcinile show-ului. Totuși se pare că, în spatele eliminării sale, există un alt factor: refuzul de a mânca mâncarea oferită de thailandezi, dus de un apetit pretențios.

În cursul celor două săptămâni de filmări, Betty ar fi refuzat să mănânce ceea ce i-au oferit cei care i-au găzduit noaptea. Din acest motiv, se crede că nu a avut suficientă energie să termine mai repede probele. Cu toate acestea, cuplul a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, Betty mărturisind că este nerăbdătoare să se întoarcă acasă, la băiatul ei.

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matias. Gândul meu este acasă”, a declarat Betty Salam diagnosicul post-eliminare.