Sezonul opt Insula Iubirii a ajuns la final, însă ecourile emisiunii din Thailanda încă se resimt. Rareș, unul dintre participanți, și-a testat relația cu Daiana în show-ul de la Antena 1.

Deși au plecat împreună de pe insulă, cei doi s-au despărțit ulterior, după ce au apărut la TV imagini cu aceștia. Acum, Rareș a transmis un mesaj surprinzător pentru ispita Radu, cel care s-a apropiat de Daiana în timpul emisiunii.

Rareș și Daiana au format unul dintre cuplurile acestui sezon. În Thailanda, ambii au avut ocazia să se apropie de câte o ispită: Rareș de Flori, iar Daiana de Radu.

Deși și-au păstrat sentimentele în frâu și au decis să plece împreună acasă, relația lor s-a destrămat la scurt timp după ce show-ul a fost difuzat.

Rareș, mesaj surprinzător pentru ispita Radu

Deși despărțirea a părut să fie inițial una calmă, Rareș a mărturisit că a fost influențat de informațiile care au apărut după emisiune. Radu, ispita masculină, care s-a apropiat de Daiana, a declarat în timpul testimonialelor că a continuat să păstreze legătura cu ea după finalizarea filmărilor, lucru care l-a deranjat pe Rareș.

Într-un videoclip publicat online, Rareș a reacționat într-un mod ironic la această situație, oferindu-i lui Radu un mesaj neașteptat:

„Salutări la toată lumea! Vreau să facă și eu un videoclip pentru toată zarva asta de pe internet, în care vreau să îi mulțumesc lui Radu pentru toată sinceritatea de care a dat dovadă acolo la interviu și pentru tot ce a scos… Radule îți mulțumesc frumos! Te pup! Dacă ai ceva probleme cu telefonul sau cu laptop-ul tău te aștept. Pentru tine totul e gratis.”

Acest mesaj a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare, mulți dintre fani speculând despre natura despărțirii celor doi. Rareș și Daiana au rămas în atenția publicului, chiar și după încheierea emisiunii, iar situația pare departe de a fi uitată.